Добре дошли в хижа „Дрънчи Дупка“

Хижа „Дрънчи Дупка“ е разположена в едно от най-тихите кътчета на Дервентските възвишения, в непосредствена близост до село Мелница. Идеално място за отдих и почивка, където всеки може да избяга далеч от забързаното ежедневие. В хижата и околността има възможност за разнообразни дейности като конна езда, лов, риболов, пешеходни маршрути, разглеждане на забележителности, орнитология, велосипедни маршрути и всичко това на фона на изключителния планински пейзаж на Дервентските възвишения.

След дългогодишна история и постоянство днес хижата се състои от няколко сгради и бунгала, оформящи един комплекс с красиви алеи, градинки, басейн, язовирче за риболов, барбекю, механи и паркинг. Идеалното място за почивка на семейства с деца, приятели, любители на лова и риболова, а за тези, които искат да се насладят на тишината и любимият човек, най-романтичното местенце в хижата безспорно е малкият кей с беседка над язовира.

Тук денят минава бързо, с много емоции и интересни преживявания, а нощите са изпълнени с веселието на високопланинска хижа … с много вкусни гозби, музика, забавления, добро настроение, песни и танци. Добре дошъл е всеки гост в „Дрънчи дупка“. Тук всеки ще намери по нещо за себе си!